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(영문) 서울서부지방법원 2019.01.10 2018고정1060
식품위생법위반
Text

Defendant shall be punished by a fine of 200,000 won.

Where the defendant fails to pay the above fine, one hundred thousand won shall be one day.

Reasons

Punishment of the crime

Any person who intends to operate a general restaurant business shall be equipped with the facilities prescribed by relevant Acts and subordinate statutes and make a report on its business to the competent authority.

그럼에도 피고인은 영업신고를 하지 않고 2018. 7. 12.부터 2018. 7. 17.까지 서울 용산구 B의 무허가건물에서 ‘C’라는 상호로 면적 18㎡ 내에 탁자 5개, 의자 20개, 냉장고 2대, 조리대 1개, 씽크대 1개, 에어컨 1대 등의 시설을 갖추어 놓고 위 업소를 방문하는 불특정 다수의 손님들에게 쭈꾸미(1인분 12,000원), 노가리(5마리 5,000원) 등을 조리, 주류(소주 1병 3,000원, 맥주 1병 3,000원, 막걸리 1병 3,000원)와 함께 판매하여 일평균 15만 원 월평균 75만 원 상당의 매출을 올리는 일반음식점 영업행위를 하였다.

Summary of Evidence

1. Defendant's legal statement;

1. Accusation, business confirmation, and on-site photographs;

1. Application of Acts and subordinate statutes to investigation reports ( accusation of businesses violating the Food Sanitation Act);

1. Relevant legal provisions concerning criminal facts, Articles 97 subparag. 1 and 37(4) of the Food Sanitation Act, the selection of fines (the fact that there is no previous criminal record, the period of business conduct without reporting is not long, and the circumstance leading to the instant crime is considered, such as the difficulty in living due to disease of the defendant and his/her spouse, etc.);

1. Articles 70 (1) and 69 (2) of the Criminal Act for the detention of a workhouse;

1. Article 334 (1) of the Criminal Procedure Act of the provisional payment order;

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