식품위생법위반
The sentence of sentence against the defendant shall be suspended.
Punishment of the crime
The Defendant is a person who operates a package of “B” trade name.
일반음식점 영업을 하려면 관할 구청에 신고하여야 함에도, 피고인은 신고하지 아니하고 2011.경부터 2014. 10. 27. 00:20경까지 서울 도봉구 C역 1번 출구 옆에서, 약 4~5평 규모의 면적에 테이블 4개, 의자 16개, 소형 냉장고 및 조리시설들을 갖춘 후 불특정 손님에게 술, 안주(꼼장어, 순대 등), 우동, 국수 등을 조리, 판매하여 1일 평균 5~10만 원 상당의 수입을 올리는 일반음식점 영업을 하였다.
Summary of Evidence
1. Defendant's legal statement;
1. Written statements prepared in D;
1. Control note;
1. Application of Acts and subordinate statutes to notify administrative agencies of violations;
1. Article 97 of the Food Sanitation Act and Articles 97 (1) and 37 (4) of the same Act concerning criminal facts, the selection of punishment, and the selection of fines;
1. A fine not exceeding 300,000 won to be suspended;
1. Articles 70 (1) and 69 (2) of the Criminal Act (the daily calculation amount: 100,000 won);
1. Article 59 (1) of the Criminal Act of suspended sentence;